Nieuws Nieuw in Weert - BOOTCAMP BASICS

gepubliceerd op: 14-08-2014 14:37

Bootcamp is een vanuit Amerika overgewaaide sport, die zijn oorsprong in de leger training kent. Sporten zijn vaak erg specifiek in het effect, met bootcamp echter train je alle elementen van KLUCS (Kracht, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, coördinatie en Snelheid en dat alles afgestemd op je eigen niveau, je bepaald zelf hoe zwaar of licht je het maakt. Daarom is bootcamp ook een prima sport om mee te starten als je al lang niks meer hebt gedaan, maar ook ideaal voor de doorgewinterde sporter. Het leuke van bootcamp is dat het trainen van je lijf ideaal gecombineerd kan worden met leuke spelvormen. Ook worden er vaak veel verschillende attributen gebruikt, om de les leuk en spannend te houden. Bootcamp is dus ideaal om bv af te vallen, je conditie te verbeteren, sterker te worden, leniger te worden of gewoon vitaler te worden en lekker te sporten in de buitenlucht. Iedereen kan sporten op zijn/haar eigen niveau en er wordt in de lessen door de docent afgestemd op ieders persoonlijke situatie, zoals beperkingen of blessures.

In de nieuwe Bootcamp Basics staan de basis bewegingen voor het goed functioneren in het dagelijkse leven centraal zoals o.a. duwen, tillen, trekken. Al na 2 trainingen is het verschil voelbaar en merkbaar. Je kan de trappen beter op, kan beter tillen en krijgt gewoonweg meer energie.

Vanaf woensdag 20 augustus start Life Style Vitae in Weert met Bootcamp Basics. De 1e 2 lessen zijn gratis dus kom gerust eens proberen.

Wil je er maximaal tegenaan, dan is Bootcamp Pro misschien iets voor jou. Deze lessen vinden plaats op dinsdag en vrijdag avond.

Inschrijven kan via www.actiefindewijk.nl

terug naar overzicht