Weert Positief Gezond partners

Stichting Zwembad De IJzeren Man

Over ons

Stichting Zwembad De IJzeren Man voert het beheer en exploitatie van Zwembad De IJzeren Man vanaf 1989 en de Waterskibaan. De gemeente is eigenaar van de accommodatie en verhuurt het Zwembad en Waterskibaan aan de Stichting.

De exploitatie van Zwembad De IJzeren Man is de laatste jaren sterk van karakter gewijzigd. Bij de kwaliteit van het product zwembad, spelen aspecten als vernieuwing, het snel inspelen op de veranderende vraag, klantgerichtheid en een prettige ambiance een essentiële rol.

Gastheerschap, commercieel en bedrijfsmatig management en vooral de mogelijkheid van slagvaardig handelen zijn belangrijke aspecten binnen de bedrijfsvoering van het zwembad. Naast het toegankelijk houden van de accommodatie voor alle Weertenaren.

De stichting heeft een onbezoldigd Raad van Toezicht en bezoldigde werknemers. De RvT bestaat uit minimaal 3 personen en zorgt voor de aansturing van de directeur. De directeur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie en wordt hierbij ondersteund door teamleiders, medewerker Marketing/Communicatie en het secretariaat. In een directiestatuut is door de stichting vastgelegd welke taken tot de verantwoordelijkheid van het RvT behoren en welke taken zijn gemandateerd aan de directeur.

Het totale personeelsbestand van zwembad De IJzeren Man bestaat uit ca 25 medewerkers die een vast of tijdelijk dienstverband hebben en momenteel 30-40 medewerkers die in de vorm van oproepkracht aan de stichting verbonden zijn.

Missie

De IJzeren Man is het zwembad voor de gemeente Weert en de regio. Het is een maatschappelijke onderneming die de inwoners van Weert en omstreken plezier in zwem,  & water activiteiten c.q. waterski, wakeboard en kneeboard, verschaft door middel van een laagdrempelige, klantgerichte en professionele aanpak.

Visie

De IJzeren Man is een dienstverlenende organisatie waarvan de aard, omvang en kwaliteit zowel door de klant als de financier (lees gemeente) mede bepaald wordt.

Ambitie

Wij willen tot de top 3 behoren van zwembaden in Limburg.

Stichting Zwembad De IJzeren Man

DE IJZEREN MAN
Geurtsvenweg 1
6006 SN Weert
Nederland

T: +31(0)495 – 537170
E: info@zwembadweert.nl
I : www.zwembadweert.nlJansen & Hermans Optiek

Over ons

Waarom Jansen & Hermans Optiek?
Er wordt steeds meer van onze ogen gevergd.
Het is daarom belangrijk om ontspannen te kunnen kijken.

De nieuwste ontwikkeling op dit gebied wordt: "RELAXED VISION" genoemd. Dat vraagt van een opticien een grote deskundigheid bij problemen met zien.

Jansen en Hermans Optiek in Weert beheerst alle facetten van oogmeetkunde met de meest nauwkeurige meet-instrumenten en is al meer dan 50 jaar uw aangewezen specialist voor brillen, monturen en contactlenzen.

Zoekt U een brilmontuur met bijpassende maatwerk brillenglazen of voor de aanschaf van de nieuwste generatie zachte dag-of maand lenzen met wavefront technologie of vormstabiel waaronder o.a. multifocaal of nachtlenzen, dan bent u op de juiste plaats bij de specialisten van Jansen & Hermans Optiek in Weert.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons en maak een afspraak.

Jansen & Hermans Optiek

JANSEN & HERMANS OPTIEK
Hoogstraat 26
6001 EV Weert
Nederland

T: +31(0)495 – 533618
E: info@jansenenhermansoptiek.nl
I : www.jansenenhermansoptiek.nl


Weert Positief Gezond submenu