Nieuws SPORTJURY MAAKT GENOMINEERDEN BEKEND KIWANIS SPORTGALA WEERT 2019

gepubliceerd op: 28-11-2019 21:46

De sporters van Weert met bijzondere sportprestaties worden in het zonnetje gezet tijdens het Kiwanis Sportgala Weert 2019. Het Sportgala vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020 in het Munttheater in Weert. Serviceclub Kiwanis uit Weert heeft zich voor het vierde jaar verbonden aan deze grootse en sportieve avond. Via het loket www.weert.nl/sportgala heeft iedereen van 1 t/m 15 november jl. bijzondere sportprestaties kunnen aanmelden. Tijdens het Sportgala krijgen alle sporters een podiummoment. Tevens zijn er per categorie drie nominaties waarvan de winnaars bekend worden gemaakt tijdens deze avond. De categorieën van de sportprijzen van het jaar 2019 zijn: beste sportman, beste sportvrouw, beste sportteam, beste trainer/coach, beste sporttalent van 8 t/m 12 jaar en sporttalent 13 t/m 17 jaar. Een zorgvuldig samengestelde sportjury heeft per categorie de drie genomineerden geselecteerd. De jury bestaat dit jaar uit Wim van Vorstenbos, Rob Ehrens, Maaike Caelers, Erik Kamphuis en John van Heel. Ook wordt er tijdens het Sportgala de bijzonder Sport Oeuvre Award Weert uitgereikt voor een persoon of personen die een belangrijke staat van dienst hebben voor de sport in Weert.

De avond wordt cultureel omlijst door diverse bijzondere acts waaronder Nigel Otermans (goochelen), het showballet van RICK onder leiding van Sandra Höpfner-Buchnitzki en een optreden van een mystery guest. Tevens krijgen we een verrassend optreden van dansschool Fresh/Fresh Allstars! DJ Kimeneed verzorgt tijdens deze avond op het podium de muzikale omlijsting van de sporters. De presentatie van de avond ligt in handen van Jean Paul van der Donk en Cindy Denessen-Bastiaans.

Alle genomineerden van het jaar 2019 zijn (in willekeurige volgorde):

Sportman van het jaar: Peter Bernsen (zwemmen), Huub van Kimmenade (zwemmen) en Joël Thanos (turnen)

Sportvrouw van het jaar:   Vera van Pol (turnen), Rodinde Rutjens (mennen) en Lisa Scheenaard (roeien)

Sportcoach van het jaar:  Raymon Truijen (breakdance), Djordy Vogel (hip hop) en Han Jan ssen (turnen)

Sportteam: Dames 1 HV Weert (hockey), Dansgroep Synergy (hip hop dance) en Fresh Allstars (breakdance) 

Sporttalent van 8 t/m 12 jaar: Stan van Waesberghe (turnen), Fenna Zusterzeel (zwemmen) en Martijn Nies (life saving zwemmen )

Sporttalent van 13 t/m 16 jaar:  Marlon Camp (Run Archery), Karlijn van Lierop (tafeltennis),  en Emma Bocken (springen pony’s)

Het Kiwanis Sportgala Weert wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Weert, RICK, Kiwanis Weert, Weert Media Groep en sponsoren.

Via Facebook en Instagram wordt men op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, je kunt ons vinden via @sportgalaweert.

Het Kiwanis Sportgala Weert is voor iedereen toegankelijk. De kosten van een ticket zijn €15,00 (inclusief een pauzedrankje). Ontvangst vanaf 19.00 uur en start om 19.30 uur.

Kaartverkoop via www.munttheater.nl   

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Cindy Denessen 06 – 207 49 885.

Foto: Frankhuizen Photography

 

 

terug naar overzicht