Nieuws Zwemsportdag de IJzeren man

gepubliceerd op: 21-02-2018 09:29

Op zaterdag 14 april 2018 wordt voor het 8ste jaar op rij de Zwemsportdag in Weert georganiseerd. De Zwemsportdag wordt door Zwembad de IJzeren Man, PSW Vrije Tijd en IKS georganiseerd voor mensen met een beperking en kinderen in het speciaal onderwijs. Tijdens deze dag worden verschillende zwemsportactiviteiten georganiseerd: een glijbaanrace, aquaspinning, aquazumba, stormbaan, mattenrace, waterpolo en snorkelen. Nieuw dit jaar is het onderdeel waterbasketbal. Bezoekers die niet mee willen doen met de activiteiten kunnen in de overige baden vertoeven. De dag wordt afgesloten met discozwemmen. Begeleiding mag mee het water in. Broertjes en zusjes zijn uiteraard ook welkom. Zij mogen ook zwemmen, maar kunnen maar beperkt deelnemen aan de activiteiten. Iedere bezoeker (zowel deelnemer als begeleiding) krijgt deze middag een frietje met snack (gratis) aangeboden. Deelname is, na aanmelding, gratis.

Om een indruk te krijgen van deze dag, kunt u de foto’s van vorig jaar bekijken: http://www.ikkansporten.nl/videos-en-fotos/zwemsportdag-2017.

In de bijlage vindt u de flyer. Opgeven kan via de website: http://www.ikkansporten.nl/activiteiten/zwemsportdag-weert-2018. Aanmelden kan tot 5 april.

terug naar overzicht