Nieuws Rabo Super 5 is een 5 daags Sportief- recreatief evenement

gepubliceerd op: 18-08-2015 17:33

De Rabo Super 5 is een 5 daags Sportief- recreatief evenement voor jong en oud. Gezellig, recreatief (vakantie)evenement waaraan iedereen kan deelnemen. Het vindt plaats aan het einde van de zomervakantie dit jaar van 25 t/m 29 augustus 2015 en iedereen uit heel Nederland kan zich voor dit fantastische evenement inschrijven. Met een verwachte opkomst van meer dan 1.000 deelnemers wordt er gedurende een week wordt er gezwommen, gewandeld, hardgelopen in het bos en gefietst in een schitterende groene omgeving. Weert is niet voor niets vorig jaar uitgeroepen tot Groenste stad van de Wereld! Een ware belevenis.

De laatste dag is er een minithriatlon met feestelijke intocht bij Cafe Zaal Dennenoord met afsluitend een spetterend muziekspektakel.

De vijf dagen zijn onderverdeeld in respectievelijk een bosloop, wandelen, zwemmen, fietsen en de laatste dag de minitriathlon. Daar de Super 5 gericht is op de recreatieve sporter heeft de organisatie de afstanden aangepast in drie verschillende categorieen zodat dit een uitgelezen kans is om ook als recreant te ervaren wat deze duursporters volbrengen. Je kunt je inschrijven met het hele gezin, klas, vereniging, vriendengroep, bedrijf etc.

Men kan zich ook inschrijven per onderdeel en er zijn tevens leuke arrangementen te boeken. Een SUPER leuk evenement dus!

A Denessen: “In 1982 had ik als manager van het Zwembad de IJzeren Man enkele stagieres en die moesten een opdracht uitvoeren. Ik dacht er zijn al drie- en vierkampen. We gaan gewoon 5 dagen sporten, iets nieuws! Dat vond iedereen super en toen is ook de naam ontstaan: Super 5. Ik heb dit evenement zien groeien tot een van de grootste evenementen in deze omgeving. 19 jaar lang heb ik met plezier hier aan meegewerkt. Ik vind het daarom fantastisch dat de Super 5 vorig jaar opnieuw en met veel succes in het leven geroepen is. Maar liefst 800 deelnemers hadden direct het eerste jaar alweer. En nu met de ondersteuning van de Rabonbank krijgt de Rabo Super 5 een geweldige boost. Het beloofd weer een hele happening te worden.”

Voor meer informatie of inschrijven: www.super-5.nl contact: Cindy Denessen of Ronals Sinnige

terug naar overzicht