Nieuws SamenLoop voor Hoop Weert op 10 en 11 oktober

gepubliceerd op: 15-07-2015 08:15

Er is een nieuwe datum voor de SamenLoop voor Hoop in Weert. Op 10 en 11 oktober dit jaar vindt het wandel- en hardloopevenement plaats. De locatie is en blijft atletiekbaan Weert, tegenover het College aan de Parklaan in Weert. Na het besluit gisteravond om de SamenLoop af te gelasten vanwege de hittegolf dit weekend is vanochtend overlegd met gemeente, het College en AV Weert. Door een flexibele houding van alle partijen kan het evenement nu toch over drie maanden plaatsvinden. De organisatie is daarvoor heel dankbaar.  

Ook dankbaar zijn wij de teams, de vrijwilligers, de artiesten, de survivors (mensen die ooit de diagnose kanker hebben gehad), de sponsoren, de media en inwoners uit Weert voor hun hartelijke reacties na dit moeilijke besluit. Via mail en social media bleven de reacties vandaag binnenstromen. Veelal met de spontane toevoeging dat ze bij een nieuwe datum weer van de partij zouden zijn.  

Vanavond vond er een bijeenkomst plaats voor teamcaptains en ook hier werd het beeld bevestigd: We gaan door en maken van deze eerste SamenLoop in Weert een geweldig evenement. Het doel daarbij blijft gelijk: aandacht vragen voor kanker en survivors een dag in de watten leggen. Daarbij wordt dan ook geld opgehaald voor kankeronderzoek van KWF en gaat een deel van de opbrengsten naar het Toon Hermans Huis Weert.

De komende weken wordt bekeken of het programma ongewijzigd door kan gaan en we presenteren zo snel mogelijk detailinfo. Nieuwe teams, vrijwilligers en survivors kunnen zich vanaf heden weer aanmelden via slvhweert@gmail.com . Ook kan dit e-mailadres worden gebruikt om nog kaarsenzakken te bestellen. Kijk voor meer info op www.samenloopvoorhoop.nl/weert

terug naar overzicht