Nieuws Vijfde editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

gepubliceerd op: 20-03-2015 15:40

Op zaterdag 18 april aanstaande organiseert Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg, Zwembad De IJzeren Man, Beachclub De IJzeren Man en PSW Vrije Tijd de vijfde regionale zwemsportdag. Zwembad De IJzeren Man opent gratis de deuren tussen 13.00 uur en 17.00 uur voor alle mensen met een beperking. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door ZPC de Rog, Punt Welzijn, Drukkerij van Deursen, Schildersbedrijf Smeets, De Lions en Dance- & Sportcenter The Big Experience.

Om 13:15 begint de algemene warming-up om op te warmen voor een geweldig leuke dag. Daarna zullen verschillende activiteiten plaatsvinden waaronder aquaspinning (fietsen in het water), snorkelen, een glijbaanrace en aquazumba (dansen in het water). Nieuw dit jaar is het onderdeel waterpolo. Ook zullen er wedstrijden worden gehouden zoals een IJzeren Man estafette en een IJzeren Man zwemwedstrijd. De dag wordt afgesloten met discozwemmen. Tijdens de prijsuitreiking zal het eerste exemplaar van de Stadskrant Weert in Beweging april 2015 door Cindy Denessen worden overhandigd aan wethouder Gabriëls. 

De organisatie biedt alle deelnemers een frietje, snack en een consumptie aan. Het volledige programma is terug te vinden op www.ikkansporten.nl.

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan nog tot en met 12 april 2015 via paulineschrooten@roermond.nl of 06 30202582.

Locatie: Zwembad De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1 in Weert.

terug naar overzicht