Nieuws Korte cursus ‘Leefstijl als medicijn’

gepubliceerd op: 12-02-2015 08:54

In navolging op bewegen is medicijn heeft de werkgroep ‘Voeding/overgewicht preventie’ van Platform Weert in Beweging het initiatief genomen om het thema gezondheidsbevordering breder te trekken, namelijk naar bewegen, voeding en mentale fitheid.

Jacqueline de Hoop, leefstijlcoach en voedingsspecialist, Hanneke Hoens, vitaliteits- en mental coach en John van Heel, Leefstijl- en afslankcoach, ontwikkelden samen de korte cursus “Leefstijl als ‘Medicijn’”, waarin de drie elementen voor het voetlicht komen.

De cursus bestaat uit 3 avondsessies van 2 uur. Dit is een unieke totaal cursus waarin duurzaam resultaat en gezondheidsbevordering centraal staat, maar waarin ook gewichtscontrole als rode draad meegenomen wordt.

Deze korte cursus is voor iedereen die alles wil weten over duurzaam afvallen, fitter wil worden of gewoonweg aan zijn gezondheid wil werken. De cursus is ook uitermate  geschikt voor mensen die jongeren begeleiden, in de zorg werken en voor sporttrainers die geïnteresseerd zijn om breder te adviseren dan alleen de eigen sport.

De eerste cursusavond vindt plaats op maandag avond 23 februari om 19.00 uur, de tweede cursusavond op 9 maart en de derde en laatste avond op 23 maart. De kosten van de cursus bedragen 60 euro. Ambassadeurs en vrienden van Platform Weert in Beweging betalen slechts 30 euro.

Inschrijven kan via info@beweegnet.nl

terug naar overzicht