Nieuws Commercial Paardenmarkt gelanceerd

gepubliceerd op: 15-03-2014 10:00

Voor de viering van Weert 600 jaar stad wordt een reeks commercials gemaakt. In de eerste spot staat de Paardendag en Jaarmarkt centraal die op zaterdag 15 maart a.s. plaatsvindt. De commercial is van 7 t/m 14 maart onder meer op de Limburgse zender L1 te zien. Het vormt de aftrap van een mediacampagne die alle activiteiten in het jubileumjaar onder de aandacht brengt. Ook de stadsaankleding wordt vanaf volgende week onder handen genomen. Zo komen er vaantjes in de winkelstraten, vlaggen aan panden, worden lege etalages aangekleed met het jubileumprogramma en ook de borden langs de A2 krijgen een Weert600 jasje.

De commercial van de Paardendag en Jaarmarkt is gemaakt door Jacqueline Slenders, video producent bij het Weertse bedrijf Stories to Tell. Jacqueline: “Er is zo veel moois te beleven in Weert. Ik deel dat graag met zo veel mogelijk mensen. Zeker met bezoekers die onze stad misschien nog niet eens kennen. Het is een eer om de commercial hiervoor te mogen maken.” De commercial is te bekijken via www.weert600jaarstad.nl (rechtstreekse link: http://youtu.be/FoqDZo_atHRc).

Spektakel op de Paardendag en Jaarmarkt

De Weerter Paardendag viert dit jaar haar 450 jarig bestaan. Een bijzonder jubileum, dat door het samenvallen met de viering van Weert 600 jaar stad een mooie gelegenheid is om Weert als paardenstad op de kaart te zetten. Naast de jaarlijkse keuringen vinden er allerlei feestelijke activiteiten plaats. In het Stadspark zijn spectaculaire paardenshows en demonstraties van internationale toppers. Ook voor de kinderen is er van alles te doen zoals een kinderkermis, ponyrijden, rijden in een paardentram etc. De Paardendag gaat al sinds jaar en dag hand in hand met de grote Jaarmarkt, waar u gezellig kunt slenteren langs een veelheid aan marktstands in de binnenstad van Weert. Een heerlijk dagje uit dus waar jong en oud volop kan genieten. De entree is gratis.

 

terug naar overzicht