Nieuws Cursus Iedereen Kan Sporten & Special Heroes

gepubliceerd op: 28-02-2014 15:22

Cursus Iedereen Kan Sporten & Special Heroes

Iedereen Kan Sporten Midden Limburg en Special Heroes organiseren in april/mei de cursus “Kan ik ook meedoen in het team?”. De cursus wordt georganiseerd ter bevordering van de deskundigheid van de begeleiders binnen een vereniging of organisatie die kinderen met een beperking in hun ledenbestand heeft of voornemens is deze kinderen op te nemen.

De cursus is gericht op de structuur van teamsporten en wordt gegeven in een gymzaal. De inhoud van de cursus zal toegespitst  zijn op de teamsporten met de inherente obstakels voor het kind met gedragsproblematiek. Andere verenigingen/organisaties zijn uiteraard ook van harte welkom.

Datum: dinsdag 8 april en dinsdag 20 mei 2014

Tijdstip: van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur

Locatie: gymzaal Herman Broerenschool, Keulsebaan 508 te Roermond

Kosten: deelname is gratis

Tijdens de cursus is het dragen van sportschoeisel verplicht.

Aanmelden voor de cursus kan per email: paulineschrooten@roermond.nl. Wij zien uw aanmelding graag voor 24 maart tegemoet. Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij per mail of telefoon bereikbaar: 06 30202582.

Bij uw aanmelding vernemen wij graag of u zelf specifieke vragen/onderwerpen heeft, die u graag aan bod ziet komen tijdens de cursus.

NB: Het minimaal aantal deelnemers voor de cursus is 10. Het maximaal aantal deelnemers is 25. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Pauline Schrooten: 06 30202582.

terug naar overzicht