Nieuws Uitnodiging inspiratiebijeenkomst - ‘De preventieve kracht van de zorg!’

gepubliceerd op: 20-10-2017 12:23

Een nieuw concept van (Positieve) Gezondheid

Vrijdag 10 november 15.30 uur – 17.00 uur SJG  (Sint Jans Gasthuis) Weert - Auditorium  

Een leven in goede gezondheid vindt iedereen belangrijk, haast vanzelfsprekend. Gezondheid is een dierbaar bezit. Een goede gezondheid is geen doel op zich maar wel van belang om de dingen te kunnen doen die je graag wilt. Meedoen in de samenleving, zelfstandig kunnen zijn en je eigen keuzes maken: dit is voor veel mensen belangrijk. Positieve Gezondheid, een nieuw gezondheidsconcept, sluit hier bij aan. De aanpak richt zich op het ondersteunen en bevorderen van de regie over je leefstijl en gezondheid.  

Ook in Weert creëren we samen met lokale overheid, bedrijven, sportsector, onderwijs en zorg en welzijn (de 5 ringen) een gezondere omgeving en bouwen we aan een gezondere toekomst.

In samenwerking met de gemeente Weert, GGD, Provincie Limburg en samenwerkingspartners organiseert de werkgroep Zorg- en Welzijn van Platform Weert in Beweging de informatie- en inspiratiebijeenkomst ‘De preventieve kracht van de zorg!’. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die werkzaam is binnen de zorg- en welzijnssector en vindt plaats op 10 november, van 15.30 uur tot 17.00 uur in het Auditorium (route 26) van het SJG (Sint Jans Gasthuis), Vogelsbleek 5 te Weert.  

Programma:

  • ‘Alles is Gezondheid’ - Nationaal Programma Preventie
  • ‘Limburg Positief Gezond’ en Positieve Gezondheid
  • Weert Gezond – J.O.G.G. en W.O.G.G. voor een gezonder Weert
  • In gesprek…: kansen en mogelijkheden Weert Gezond

 

Deelname is gratis. Parkeren op parkeerdek SJG, uitrijkaarten gratis beschikbaar.

 

Aanmelden via info@beweegnet.nl

terug naar overzicht