Nieuws Weerter Avond4daagse

gepubliceerd op: 23-02-2017 07:43

Avondvierdaagse Weert!

Door de inzet en samenwerking tussen verschillende wijkraden en vrijwilligers zijn er afgelopen jaren een aantal mooie avondvierdaagsen geweest.

Een evenement waar we als Weertenaar weer trots op kunnen zijn. Een evenement wat veel mensen veel vreugde, inspanning, ontspanning en uitdaging heeft gebracht.

De vele positieve reactie s op dit evenement hebben ervoor gezorgd dat momenteel de voorbereidingen worden getroffen voor een Weerter avond4daagse in de week van 9-17 september 2017. Een evenement met meerdere afstanden, verschillende routes en mogelijkheden v oor iedereen. Groot, klein oud en jong.

De organisatie is in handen van stichting Samen Doen Weert. Een organisatie die zich inzet voor verbindende activiteiten binnen Weert e.o.

Weert In Beweging ondersteunt met trots deze activiteit. Een activiteit waarin beweging, ontwikkeling, gezelligheid, positiviteit en verbinding centraal staan.

Kijk jij er naar uit om onderdeel van de organisatie uit te maken, vind je het leuk om te ondersteunen in de voorbereidingen van de 4 daagse? Meld je aan via www.samendoenweert.nl em schrijf je in voor de nieuwsbrief! Zo kun je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Weerter avond4daagse!

terug naar overzicht