Nieuws Kunst, Cultuur en Sport verbinden zich in Weert in Beweging

gepubliceerd op: 09-11-2016 13:59

Weert, 8 november 2016

Van links naar rechts op de foto:

Cindy Denessen (Weert in Beweging), Sandra de Corti en Roos Luijten (cursisten), Emile Florack en Marianne Gehlen (RICK)

 

Vandaag is het eerste exemplaar van de Stadsagenda Weert in Beweging 2017 overhandigd aan de heer Emile Florack, directeur van RICK in Weert, door een van de jongste cursisten, Roos Luijten van 1,5 jaar oud. In de stadsagenda staan sport, cultuur en kunst centraal. Alle medewerkers van RICK ontvangen een gratis exemplaar. Op de cover zijn weer kunstwerken te zien, o.a. gemaakt door de cliënten van PSW. Ook zijn foto’s gebruikt van kunst en cultuur, dans en sport. Een geweldige combinatie met een uitstraling van wat Weert allemaal te bieden heeft op dit gebied.

De jaarlijkse presentatie van de Stadsagenda met bijbehorende veiling van de kunstwerken en huldiging van sporters krijgt een andere opzet. De presentatie van de kunstwerken zal plaatsvinden tijdens de opening van de IJsbaan Franciscus Huis Weert op 11 december a.s. waar iedereen ook naar huis zal gaan met een gratis Stadsagenda Weert 2017! Na zondag 11 december zullen de kunstwerken te zien zijn in verschillende horeca ondernemingen in Weert o.a. Hostellerie Munten, Taverne de Oude Munt, de Soos Weert Golden Tulip Weert en bij Brasserie-Hotel Antje van de Statie  

 

Begin December zal de Stadskrant in een Winters Weert tintje bij iedereen op de mat vallen en zal vol staan met winterse activiteiten in Weert.

 

Voor het eerst zullen de sporters van Weert gehuldigd gaan worden op het eerste Sportgala Weert in Beweging, waar sport, kunst & cultuur zich verbinden. Het Sportgala zal plaatsvinden op donderdag 26 januari in het Munttheater. Serviceclub Kiwanis uit Weert heeft zich verbonden aan deze grootse avond waar o.a. de sportman, -vrouw en –team van het jaar uitgeroepen gaan worden.

 

Het Sportgala Weert is voor iedereen toegankelijk. Kaartverkoop gaat plaatsvinden via www.munttheater.nl

 

 

Voor meer informatie neemt u contact op met Cindy Denessen 06 – 207 49 885

 

terug naar overzicht